Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Voor de lange vrouw: 5x zo sta je minder ongemakkelijk op de foto

De gemiddelde Nederlandse vrouw is aardig aan de lange kant. En hoewel die extra centimeters vaak voordelen met zich meebrengen, zorgen ze soms ook voor ongemakkelijke situaties. Op foto’s bijvoorbeeld. Want hoe zorg je ervoor dat je hoofd er ook op staat, als de mensen om je heen een stuk kleiner zijn?

Gelukkig zijn er een paar handige tips en trucs om toch charmant op een kiekje te staan.

Advertentie

1 Sta achteraan
Zorg ervoor dat je op groepsfoto’s achteraan staat. Door zo ver mogelijk van de camera te staan, creëer je een optische illusie waarmee het lijkt dat je even groot bent als de rest.

2 Sta in het midden
Door aan weerszijden mensen om je heen te hebben, hoef je niet ongemakkelijk naar één kant te buigen om je zo op dezelfde hoogte te begeven.

3 Leun naar voren
Een goede truc is om je hoofd iets naar voren te brengen en ietsiepietsie naar beneden te buigen. Dit zorgt ervoor dat de focus van de foto op je gezicht valt en niet op je lichaam. Tip van de dag: oefen dit voor de spiegel, zodat je er niet uitziet als een giraf bij de waterplaats.

4 Plaats de fotograaf op dezelfde hoogte
Door de fotograaf op een krat of ladder te plaatsen, zorg je ervoor dat de foto niet vanuit het kikkerperspectief wordt genomen (waardoor je alleen maar langer lijkt).

5 Omarm je lengte
Natuurlijk zijn alle bovenstaande tips leuk en aardig, maar het beste is natuurlijk om gewoon trots te zijn op je lengte. Omarm elke centimeter en houd je hoofd omhoog, duw je borst naar voren en lach vol zelfvertrouwen naar het vogeltje.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

 

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: PureWow. Beeld: iStock

Speel hier de sudoku van vrijdag 24 januari

Sudoku

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze vrijdag 24 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien