Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Libelle Afvalrace: Dít is Elke’s dieetplan voor haar all-inclusive vakantie

Hoe gaat ze die heerlijke toetjes en ontbijtjes weerstaan? Met de vakantie voor de deur maakt Elke samen met haar coach slimme plannen om toch af te vallen.

Het gaat niet van een leien dakje, vindt Elke. Ze is al op de helft en nog lang niet zoveel gewicht kwijt als ze zou willen. Maar positief als ze is, zet ze door. Gelukkig zijn er wél al collega’s die vragen of ze is afgevallen. Hoeveel precies dat in werkelijkheid is deelt ze in haar vlog, tijdens een lange wandeling.

Advertentie

Meedoen met de Libelle Afvalrace? Ontvang elke week een motiverende nieuwsbrief met tips en inspiratie: schrijf je meteen in!  

De Libelle Afvalrace volgt Libellelezeressen Marjanne, Elke en Claudia die samen met hun coaches 6 weken lang ieder een eigen afvalmethode uitproberen. Marjanne lijnt met de Foodsisters, Elke volgt de 80/20-regel en Claudia is aan het Sportvasten. De deelnemers en hun coaches vloggen wekelijks over hun vooruitgang. Meedoen? Meld je aan!

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien