Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Libelle Afvalrace: Dít is Elke’s dieetplan voor haar all-inclusive vakantie

Hoe gaat ze die heerlijke toetjes en ontbijtjes weerstaan? Met de vakantie voor de deur maakt Elke samen met haar coach slimme plannen om toch af te vallen.

Het gaat niet van een leien dakje, vindt Elke. Ze is al op de helft en nog lang niet zoveel gewicht kwijt als ze zou willen. Maar positief als ze is, zet ze door. Gelukkig zijn er wél al collega’s die vragen of ze is afgevallen. Hoeveel precies dat in werkelijkheid is deelt ze in haar vlog, tijdens een lange wandeling.

Advertentie

Meedoen met de Libelle Afvalrace? Ontvang elke week een motiverende nieuwsbrief met tips en inspiratie: schrijf je meteen in!  

De Libelle Afvalrace volgt Libellelezeressen Marjanne, Elke en Claudia die samen met hun coaches 6 weken lang ieder een eigen afvalmethode uitproberen. Marjanne lijnt met de Foodsisters, Elke volgt de 80/20-regel en Claudia is aan het Sportvasten. De deelnemers en hun coaches vloggen wekelijks over hun vooruitgang. Meedoen? Meld je aan!

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien