Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Libelle Deelt Uit: deze prijzen kun je donderdag 9 november winnen!

Donderdag 9 november is het zover: een nieuwe editie van Libelle Deelt Uit, dé liveshow op Facebook waarin je kans maakt op mooie prijzen. Deze editie staat in het teken van de Libelle Theaterclub.

Donderdag 9 november om 17.00 uur delen Libelle’s Carola en Helene weer live op Facebook mooie prijzen uit. Zeker de moeite waard om te kijken! Je maakt namelijk kans op deze prijzen:

Advertentie

1. Vrijkaarten voor Liesbeth List de Musical
Ze is zonder twijfel één van de meest bewonderde zangeressen van Nederlandse bodem: Liesbeth List. Een musical over haar leven kon dan ook eigenlijk niet uitblijven. Meer informatie over deze musical.

2. Vrijkaarten voor My Fair Lady
De Broadway-klassieker is in een nieuw jasje gestoken. Met o.a. Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel en Sjoukje Hooymaayer. Lees meer over deze musical.

3. Vrijkaarten voor West Side Story
Dé klassieker over de onmogelijke liefde tussen bendelid Tony en Maria, het zusje van de rivaliserende bendeleider. Libelle-lezeressen krijgen nu € 20,- korting per kaartje! Bekijk de aanbieding.

4. Vrijkaarten voor Christmas with the King
Elvis is back! Op 21, 22 en 23 december speelt Grahame Patrick een prachtig eerbetoon aan Elvis Presley in AFAS Live. Lees mer over deze concerten.

5. Vrijkaarten voor Danceperados of Ireland
Dansliefhebbers opgelet! In deze voorstelling staat de typisch Ierse Stepdance centraal: het razendsnelle voetenwerk, de vloeiende choreografieën en opzwepende muziek zijn een absoluut spektakel. Libelle-lezeressen krijgen korting op een kaartje.

6. Vrijkaarten voor Hendrik Groen
Hendrik Groen is zonder twijfel de favoriete bejaarde van Nederland. Met zijn succesvolle dagboek uit 2014 veroverde hij onze harten en gaf daarbij een bijzondere blik op het leven in een Amsterdams verzorgingshuis. Goed nieuws voor de fans, want er is nu (naast de televisieserie) een theaterversie van zijn prachtige boek gemaakt. Lees meer over Hendrik Groen.

7. Vrijkaarten voor The Play That Goes Wrong
Voor deze Nederlandse bewerking van The Play That Goes Wrong strikten de producenten niemand minder dan Owen Schumacher. Die kennen we allemaal van zijn hilarische sketches van Koefnoen, dus een avond lachen, gieren en brullen is gegarandeerd. Meer informatie over deze voorstelling.

8. Libelle 365x Geluk Scheuragenda 2018
Met deze fijne scheurkalender heb je een heel jaar lang elke dag een geluksmomentje! Nu in de winkel voor slechts € 14,95 of bestel hem op www.libelle.nl/shop

9. Nijntje Eerste Licht
Voor de slaapkamer van jouw (klein)dochter of -zoon: een kleine knuffelbare versie van de bekende Nijntje-nachtlamp, zodat kids ook als ze op reis gaan, de ‘warmte’ van thuis voelen. De nachtlamp is voor € 75,- te bestellen op de website van Mr Maria.

Wil je een van deze prijzen winnen? Like Libelle op Facebook zodat je een melding krijgt wanneer we live gaan. En zet ’t in je agenda: donderdag 9 november om 17.00 uur. Tot dan!

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien