Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Man verrast zijn vriendin met een wel heel definitief huwelijksaanzoek

Vinny Capaldo-Smith (30) wist héél zeker dat hij zijn vriendin ten huwelijk wilde vragen. Zó zeker, dat de tatoeëerder de vraag liet vereeuwigen op zijn lichaam.

In de tattooshop onthulde Vinny de kersverse tattoo aan zijn grote liefde Brooke. Ze wist niet wat ze zag!

Advertentie

Ja of nee? 
Op Vinny’s bovenbeen prijkt namelijk de vraag: ‘Wil je met me trouwen?’, met daaronder 2 aan te kruizen hokjes: ‘Ja’ of ‘Nee’. Terwijl hij de tattoo showde, pakte Vinny de ring erbij. Aan Brooke was de taak om haar antwoord ook op zijn lichaam te vereeuwigen, door zelf een kruisje in één van die hokjes te tatoeëren. Bekijk het toffe aanzoek in bovenstaande video!

Spannend
“Het was zenuwslopend”, zegt Brooke over het moment dat ze haar vriend moest gaan tatoeëren. “Ik moest gewoon een naald in zijn huid gaan drukken!” Ze heeft trouwens volmondig ja gezegd. Gelukkig maar, anders was Vinny letterlijk voor het leven getekend.

Ringen tatoeëren 
Brooke had zo’n huwelijksaanzoek nooit verwacht, ook al is haar verloofde dus een tattoo-artiest. De tortelduifjes willen eind 2018 in het huwelijksbootje stappen. Ze denken er zelfs aan om de ringen op hun vingers te laten tatoeëren, om de traditie voort te zetten.

This red X was Brooke’s first time ever tattooing! Haha luckily she checked yes (tattoo on me, not by me) #engaged

Een bericht gedeeld door Vinny Capaldo-Smith (@vinnypxpx) op

De beste artikelen wekelijks in je mailbox? Abonneer je nu op de leukste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: ABC News. Beeld: KIJK, Instagram

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien