Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Prins Harry's vriendin Meghan in verlegenheid door arrestatie halfbroer

In Groot-Brittanië smult de tabloidpers van een schandaaltje rondom Meghan Markle, de vriendin van prins Harry. Haar halfbroer is afgelopen weekend opgepakt omdat hij zijn ex bedreigd zou hebben.

Wanneer je de nieuwe liefde van prins Harry bent, kun je er vergif op nemen dat de Britse pers gaat wroeten in je verleden. Dat is precies wat Meghan Markle nu overkomt. Want naast haar gearresteerde halfbroer zijn er ook foto’s uitgelekt van het huwelijksfeest met haar vorige man. Daarop schittert de actrice onder meer in een gele bikini op het strand. De Britse pers noemt het ‘pikant’, maar eerlijk gezegd zien wij toch vooral een bloedmooie vrouw die heel goed weet hoe je van het leven moet genieten.

Advertentie

LEES OOK:

Bron: Show.nl. Beeld: Brunopress. 

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien