Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Mick Jagger neemt afscheid van Nederland met dít liedje

Ja, deze zagen wij ook niet aankomen. Rolling Stones-voorman Mick Jagger heeft de tijd van zijn leven gehad in Nederland en heeft nog één laatste boodschap voor de fans.

Als je bij het concert in het Gelredome was, gaat er wellicht al een belletje rinkelen en anders zie je het wel in de video hierboven.

Advertentie

Nederlandse lied
Mick koos voor een van de bekendste regels uit het repertoire van Nederlandse hit: heb je even voor mij? Fantastisch toch, vindt ook de zanger van het nummer zelf, Frans Bauer. “En het blijkt maar weer: het Nederlandstalige lied leeft.”

Onvoorstelbaar
Hij hoorde de dag na het concert van een medewerker dat Mick Jagger het over zijn nummer had. En later op het podium dus nog een keer. Onvoorstelbaar, zegt Frans tegen BN/De Stem.

Iedere dag gratis de leukste berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bron: Kijk, BN/De Stem. Beeld: ANP

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien