On Your Feet! - tickets nu vanaf €15,86 >

Vrouw wordt ‘koe’ genoemd door minnares van haar man en doet dan dit

De man van Betsy ging vreemd met een vrouw die haar een ‘koe’ en ‘dik’ noemde. Dit is wat Betsy toen deed… En ze had op geen betere manier ‘wraak’ kunnen nemen.

De Texaanse Betsy Ayala worstelde altijd al met haar gewicht. Toen ze na de geboorte van haar dochter een postnatale depressie kreeg, ging ze nóg meer eten.

Collega
Het zwaarste wat ze toen ooit woog, was 118 kilo. En slechts 6 maanden na de geboorte ontdekte Betsy dat haar man vreemdging met een collega.

Koe
“Ik was al sinds mijn zeventiende samen met hem en wijdde mijn leven aan ons gezin en aan hem”, aldus Betsy. Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg was, ontdekte Betsy berichtjes op Facebook tussen de twee minnaars. Daarin noemden ze haar een ‘koe’ en dik.

Wereld ingestort
Die woorden kwetsten Betsy enorm. “Mijn wereld stortte in.” Haar man was nooit kritisch over haar gewicht geweest. “Hij zei altijd dat ik er prima uitzag en moedigde juist aan dat ik junkfood at.”

Zumba
Maar uiteindelijk was de affaire van haar man precies wat Betsy nodig had. Met de hulp van haar zus ging ze aan de slag: hardlopen, 3 keer per week naar Zumba, 6 keer per week gewicht heffen.

Affaire ging om hem
Betsy verloor maar liefst 47 kilo, plus een man die haar niet waardeerde. “Achteraf ben ik blij met hoe alles is gelopen. Anders had ik er nog steeds zo uitgezien. Het duurde een tijd voordat ik hem kon vergeven, maar zijn affaire ging om hem, niet om mij”, aldus een blije Betsy.

Nieuw: Libelle op WhatsApp! Meld je gratis aan

LEES OOK:

Bron: Little Things. Beeld: KIJK

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien