Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Hilarisch filmpje toont moederschap in 34 seconden: ‘Ik kom nooit van ze af’

“Alle moeders kennen dit gevoel”, schreef Ashley Gardner toen ze deze video online plaatste. En inderdaad, miljoenen mensen deelden de video waarin Ashley zich voor haar 4 dochters verstopt om even op adem te komen, in de voorraadkast.

“Ik zit in de voorraadkast. Om een snoepje te eten. Is dat verkeerd?” vraagt Ashley zich hardop af in de video. Op de achtergrond hoor je haar 4 meiden gillen. “Mam heeft af en toe iets lekkers nodig om de rest van de avond door te komen. Je komt nooit van ze af. Ze willen alles wat jij hebt.” En dat blijkt wel: een van de meisjes ligt op de grond voor de voorraadkast onder de deur door te spieken.

Advertentie

Vierling
Ashley is moeder van de vierling Indie, Esme, Scarlett en Evangeline, die net 2 jaar oud zijn geworden. Op social media deelt ze regelmatig foto’s en filmpjes van haar bijzondere gezin. De video vanuit de voorraadkast is inmiddels al meer dan 4 miljoen keer bekeken.

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

LEES OOK:

Bron: Daily Mail. Beeld: Facebook, Youtube

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien