Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Hilarisch filmpje toont moederschap in 34 seconden: ‘Ik kom nooit van ze af’

“Alle moeders kennen dit gevoel”, schreef Ashley Gardner toen ze deze video online plaatste. En inderdaad, miljoenen mensen deelden de video waarin Ashley zich voor haar 4 dochters verstopt om even op adem te komen, in de voorraadkast.

“Ik zit in de voorraadkast. Om een snoepje te eten. Is dat verkeerd?” vraagt Ashley zich hardop af in de video. Op de achtergrond hoor je haar 4 meiden gillen. “Mam heeft af en toe iets lekkers nodig om de rest van de avond door te komen. Je komt nooit van ze af. Ze willen alles wat jij hebt.” En dat blijkt wel: een van de meisjes ligt op de grond voor de voorraadkast onder de deur door te spieken.

Advertentie

Vierling
Ashley is moeder van de vierling Indie, Esme, Scarlett en Evangeline, die net 2 jaar oud zijn geworden. Op social media deelt ze regelmatig foto’s en filmpjes van haar bijzondere gezin. De video vanuit de voorraadkast is inmiddels al meer dan 4 miljoen keer bekeken.

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

LEES OOK:

Bron: Daily Mail. Beeld: Facebook, Youtube

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien