Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Ontroerende beelden: broer en zus na 65 jaar herenigd dankzij 7-jarig jongetje

Clifford Boyson was 3 jaar oud toen zijn zus Betty Billadeau van 5 jaar oud uit zijn zicht verdween. De 2 kinderen werden in afzonderlijke pleeggezinnen geplaatst. 

Clifford deed er alles aan om zijn grote zus te vinden. Hij stuurde brief na brief, maar ze werden allemaal weer teruggestuurd. Clifford, die verder geen familie heeft, was heel verdrietig door de situatie. Een klein jongetje, de 7 jarige Eddie, hoorde zijn verhaal aan.

Advertentie

Familie is heel belangrijk
“Niemand hielp me, totdat ik Eddie ontmoette”, vertelt Clifford. Eddie speelde graag met de iPad van zijn ouders en toen hij hoorde dat Clifford wel wat hulp kon gebruiken besloot hij te helpen. De twee besteedden talloze uren op Facebook om te zoeken naar Betty en uiteindelijk vonden ze haar. “Ik zocht op Facebook en typte de naam Boyson in”, vertelt Eddie. “Er kwamen een heleboel foto’s en op een van die foto’s stond Betty.” De reden waarom Eddie dit deed? “Clifford heeft verder geen familie meer en soms is hij eenzaam. Hij is nu niet meer alleen. Familie is heel belangrijk, dus dat geldt ook voor Clifford”, aldus Eddie.

BEKIJK OOK:
Fijn dat je er bent: ”Als jij binnenkomt, schijnt gelijk de zon”

LEES OOK:

Bron: Little Things 

 

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien