Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

De allerschattigste neushoornbaby ooit valt in slaap op gitaarmuziek

Hele, hele zoete beelden uit Zuid-Afrika. Een baby-neushoorntje wordt getroost door het gitaarspel van een ‘neushoornfluisteraar’. Het jonge beestje werd na de geboorte afgestoten door haar moeder. 

Op 19 juni is de kleine binnengebracht bij de dierenopvang. Na 2 weken werd de hulp ingeroepen door “babyneushoornfluisteraar” Mark Mills uit Australië. Mark, toevallig net een half jaar in Zuid-Afrika aan het werk, nam een gitaar mee om haar met wat zachte akkoorden in slaap te spelen. Sindsdien is ze helemaal aan hem verknocht.

Advertentie

Slaap
Zoals je in de video kunt zien, graast de baby de hele tijd om Mark heen terwijl hij muziek maakt, na ongeveer een minuut zakt het diertje in een diepe slaap, haar hoofd bijna rustend in zijn schoot.

Ze maakt het goed schrijft de opvang in hun Facebookbericht: “Met de dag gaat ze vooruit.”

En wie zich zorgen maakt om het verband om haar oren: ze moest infuusjes met medicijnen, maar omdat ze over de draadjes bleef struikelen werden ze goed vastgeplakt. Nahw!

Beterschap, baby-neushoorn!

De liefste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: ABC, Hart van Nederland. Beeld: iStock 

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien