Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Top 3 oefeningen om je buikspieren te trainen

Sportvlogger Lot werkt aan de buikspieren deze week. Ook al vindt onze sportieveling een klein buikje best vrouwelijk (en menig man ook!), het moet natuurlijk wel bij een klein buikje blijven.

Dat wordt dus trainen geblazen. Onze Lot heeft een paar oefeningen op een rijtje gezet die je gewoon thuis kunt doen. De buikspieroefeningen zijn makkelijk, maar het vertellen van de oefeningen is soms nog best lastig… “Met één hand reik je naar naar die eikel, ik bedoel enkel.” Lol tijdens het gymmen!

Advertentie

Over de Libelle-vloggers
Onze vloggers zijn bijzonder. Het zijn echte mensen met persoonlijke verhalen. Neem een kijkje in het leven van een dokter, boswachter, mode-expert, tuinier, reisjournalist en visagist en laat je inspireren door hun tips, tricks, avonturen en verhalen.

LEES OOK:

banner

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron & beeld: Libelle TV

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien