Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Olifantje na 3 dagen uit diepe waterput gered

Reddingswerkers in Sri Lanka hebben alles op alles gezet om het leven van een jonge olifant te redden, die in een diepe waterput was gevallen. De redding is op beeld vastgelegd. 

3 dagen eerder was het dier in de waterput in de buurt van een dorp gevallen. Hij kon er met geen mogelijkheid op eigen houtje uitkomen: de put was te diep. Bewoners van het dorp sloegen alarm. Het lukte de organisatie Wildlife Protection om met een graafmachine een geul te graven naar de put toe, waardoor het olifantje er zelf weer uit kon klimmen. Met vuurpijlen werd het dier daarna de goede kant op gejaagd, terug naar de jungle.

Advertentie

Bron & beeld: Hart van Nederland.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien