Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Au, ongesteld! Deze verrassende tampon biedt uitkomst

Lig je minstens twee dagen plat vanwege de krampen als je ongesteld bent? Helpt geen enkel pilletje écht? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Fabrikant Foria, die eerder al glijmiddel met cannabis op de markt bracht, heeft dat goedje nu verwerkt in een tampon.

Advertentie

Goed, officieel heet het ding geen tampon, maar het heeft wel dezelfde vorm en wordt eveneens vaginaal ingebracht. De pijnstiller bestaat uit slechts drie ingrediënten: cacaoboter, cannabisolie en cannabidiol isolaat.

Ontspanning
In de laatste twee bevinden zich THC en CBD. Deze zogenoemde cannabinoïden staan erom bekend dat ze ontspannend werken op je spieren. Ook spanning en krampen in je lichaam, een vervelende bijkomstigheid van ongesteld zijn, kunnen verdwijnen door deze stofjes.

Om de meest voor de hand liggende vraag ook maar even te beantwoorden: nee, je wordt er niet high van. De werkzame bestanddelen gaan direct naar de plek waar ze nodig zijn (je baarmoeder en omstreken); je wordt er ook niet loom of lacherig van.

Lovend
De reacties op de productpagina zelf zijn in ieder geval lovend. Nieuwsgierig geworden? Je kunt ze online bestellen bij Foria (44 dollar, ongeveer 40 euro) voor vier stuks.

KIJK OOK: Dokter Rutger: wat doe je als je een vaginale schimmelinfectie hebt?

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: Woman’s Day. Beeld: Getty Images

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien