Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Erop uit tip: Ontdek het avontuur in Nederland

Een vakantietip die je deze zomer abosluut niet mag missen: naar de safari met het hele gezin en dat gewoon in Nederland. Trek een makkelijke outfit aan, stap in de auto en hup: op naar Brabant. Want in Beekse Bergen begint het avontuur tussen de leeuwen en giraffen.

Libelle samen met  Beekse Bergen

Advertentie

Nergens valt zo veel te beleven als in een safaripark. Speur de savannes af, sta oog in oog met een leeuw en spot ruim 1400 andere wilde dieren in Beekse Bergen. Ga zelf op pad met de auto of hop in de bus of boot. Daar vertellen ervaren
rangers alles over het dierenrijk.  En er valt nog veel meer te ontdekken. Ook langs de wandelroute zijn bijzondere dieren te zien.  De kinderen kunnen zich uitleven op de adventure trails, waar ze van alles leren over bijvoorbeeld de babygiraffe.

Ga mee op reis

Jan (49) en Miek (49) gaan op zoek naar avontuur samen met hun drie kinderen Teun (13), Guusje (11) en Pleun (10). Op safari in Nederland hopen zij de Big Five tegen te komen tijdens de wandeling met een ranger. Kijk mee tijdens deze zoektocht waar zij van alles leren over de dieren en hun eetgewoontes.

In Beekse Bergen kun je met z’n allen op safari.  Zelf rijden met de auto langs de vernieuwde autoroute, in de safaribus stappen en van de rangers leren over het dierenrijk of pak de boot voor een mooie route langs de dieren in het wild. Ook kun je natuurlijk zelf het park verkennen en talloze exotische dieren spotten. Voor kinderen zijn langs de wandelroutes spannende extra’s bedacht zoals adventure trails, speeltuintjes, en nog veel meer. Alle dieren in het park zijn te bewonderen in hun prachtige verblijven en grote savannes, waar ze vrij kunnen bewegen.

Ook met het gezin naar Beekse Bergen? Koop hier online tickets met korting tot € 7,50

Het hoeft niet bij één dag te blijven: boek een overnachting in een gezellige jungalow of stoere safaritent via beeksebergen.nl/overnachten. En vanaf voorjaar 2018 gaat het avontuur ’s nachts gewoon door. Dan is het ook mogelijk om tussen de dieren in een Afrikaanse lodge te slapen. Deze lodges kun je nu al boeken om er zeker van te zijn dat je verblijft met dieren op slechts 15 meter afstand.

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien