Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Schattig: pasgeboren neushoorntje Burgers’ Zoo voor het eerst naar buiten

Daar is ze dan! Het neushoorntje Wiesje, dat vorige week geboren werd in Dierenpark Burgers’ Zoo in Arnhem, mocht gisteren haar eerste stapjes zetten in het buitenverblijf.

Het kalfje ging samen met haar moeder Izala naar buiten. Een bijzondere gebeurtenis, zeker omdat Izala vorig jaar helaas beviel van een doodgeboren kalfje.

Advertentie

Nog niet te zien
Gelukkig gaat het nu hartstikke goed met haar nieuwe baby. Voor bezoekers van het dierenpark is Wiesje overigens pas over een paar weken te zien, want ze moet nog een beetje aansterken.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Hart van Nederland. Beeld: Burgers’ Zoo

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien