Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Peuter zet kersttoneelstuk op z'n kop: "Mijn kleine schaap stal kindeke Jezus"

Kinderen blijven kinderen. Ook tijdens het kersttoneelstuk in de kerk. Dat blijkt wel uit een hilarisch filmpje van een 2-jarig meisje, dat zich niet aan het script houdt.

Teegan, het peuterdochtertje van Tana Benson, speelde een schaap in het kersttoneelstuk in haar kerk. Ze stal de show. Niet om haar geweldige acteerwerk als schaap, maar om wat ze met kindeke Jezus deed.

Advertentie

Onweerstaanbaar
“Mijn dochter is gek op baby’s”, vertelt moeder Tana op de Amerikaanse radio. “Tijdens de voorstelling had ze haar ogen al de hele tijd op kindeke Jezus gericht – ze vond hem onweerstaanbaar.” Het meisje kon zich niet inhouden: tijdens een liedje, griste ze de pop die Jezus voor moest stellen uit zijn kribbe.

Tranen van het lachen
Het meisje dat Maria speelde vond de actie van het schaap niet oké. En dus probeert zij op haar beurt de pop weer uit Teegans handjes te pakken. Over en weer getrek en geduw volgt. En de ouders in de zaal? Die komen niet bij van het lachen.

Op het eind van het filmpje zie je hoe Tana het podium oploopt om haar dochtertje te stoppen. “Mijn kleine schaap stal kindeke Jezus en verbrak hiermee alle regels. Die arme kleine Maria moest wel actie ondernemen”, aldus Tana op Facebook. “Deze voorstelling ga ik nooit vergeten. (…) Tranen van het lachen!”

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Kerst staat voor de deur. Weet jij al wat je aan gaat trekken? Hier doe je wat inspiratie mee op:

Bron: Fox News, Facebook. Beeld: Facebook

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien