Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Pitbulls laten zich door slang bijten om kinderen te beschermen

De kleinkinderen van Melissa Butt waren zorgeloos in de tuin van oma aan het spelen, toen pitbulls Slayer en Paco ineens verstijfden en alarm sloegen. 

Een slang kwam in de buurt van de kinderen. De honden wisten precies wat ze te doen stond en offerden zichzelf op voor de kleintjes.

Advertentie

Slang bijt hond
“Ze stonden daar maar te blaffen”, vertelt oma Melissa over het moment dat de pitbulls de slang spotten. Zeker Slayer omschrijft ze als een supervrolijk en lief jochie. Maar toen de slang beide honden beet, beet ook hij van zich af.

Anti-gif 
Paco werd in zijn voorpoot gebeten. Slayer was er erger aan toe, vertelt Melissa. “De rechterkant van zijn gezicht was gezwollen en er droop vloeistof uit zijn mond. Hij is net als wij heel bang geweest.”

Held
Na 3 dagen in het dierenasiel en 2 injecties met anti-gif, ging het gelukkig veel beter met Slayer. Hij mag bijna weer mee naar huis, waar hij door de familie samen met Paco als een ware held onthaald zal worden.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Little Things. Beeld: KIJK 

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien