Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Zó zou prinses Diana er nu uit hebben gezien

Op 31 augustus is het precies 20 jaar geleden dat Lady Diana overleed bij een tragisch auto-ongeluk in Parijs. De voormalige Britse prinses werd slechts 36 jaar.

Als de moeder van prins William en Harry nu nog geleefd zou hebben, zou ze 56 jaar zijn geworden. Wij vroegen ons af: hoe zou de meest gefotografeerde vrouw ter wereld er nu uit hebben gezien? Portrettekenaar Pieter van den Broek ging de uitdaging aan en maakte voor ons een tekening van Lady Di, hoe zij er – naar verwachting – uit zou hebben gezien op haar 56ste.

Advertentie

In bovenstaande video zie je hoe de tekening tot stand kwam én hoe het eindresultaat eruit ziet.

PS: Wij zijn niet de enigen die nieuwsgierig waren naar hoe Diana er nu uit zou hebben gezien. Enkele Britse media lieten ook zo’n tekening maken. Bekijk hier het resultaat.

Meer Royalty nieuwtjes lezen? Meld je aan voor de Facebookpagina Libelle Royale.

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien