Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Recept: zo maak je een heerlijke Maltesers taart

Het beste van twee werelden is bij elkaar gekomen. We hebben het over taart en… Maltesers! Je weet wel, van die lekkere melkchocoladebolletjes maar daarin luchtig biscuit.

Daar blijf je maar van eten. Je maakt een zak open en je weet het, die gaat niet meer dicht. Bespaar jezelf die bodemdrift en maak een taart van deze verslavende chocoladebolletjes. Supermakkelijk en vooral heel lekker, kijk maar.

Advertentie

Over Vet Lekker
Gerechten waarvan het water je in de mond loopt, dát zijn de video’s van Vet Lekker. Maar ook makkelijk te maken en passend bij elke lekkerbek!

banner

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron & beeld: Libelle TV

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien