Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Mmm! Dit heerlijke recept met zalm uit de oven wil je proberen

Eet je regelmatig vis? Goed zo! Vis is namelijk heel gezond, omdat het goede vetten bevat die je lichaam nodig heeft.

De zalm is dan ook een perfect stukje vis om wekelijks te eten. Maar hoe maak je het nou klaar? Heel erg makkelijk. Deze Vet Lekker-video heeft namelijk een geheime marinade waarmee je eerst de zalm lekker invet voordat-ie in de oven gaat. Afmaken met een vers kruid en een schijfje citroen. Gezond en o-zo-lekker. Eet smakelijk!

Advertentie

Over Vet Lekker
Gerechten waarvan het water je in de mond loopt, dát zijn de video’s van Vet Lekker. Maar ook makkelijk te maken en passend bij elke lekkerbek!

LEES OOK:

banner

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron & beeld: Libelle TV

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien