Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Rustig bijkomen van Koningsdag? Ga lekker naar Zutphen

Reisvlogger Bonnie is vandaag in de prachtige Hanzestad Zutphen. Zutphen, aan de Berkel en de IJssel, is een van de oudste steden van Nederland.

De stad kent een rijke geschiedenis. Dit zie je onder andere terug in de vele kerken, delen van vestingwerken, statige pakhuizen en koopmanshuizen. Als je van de culturele uitstapjes bent, is Zutphen echt wat voor jou. Als je niet zo heel veel zin hebt om de hele dag door de stad te wandelen, kan je natuurlijk ook neerstrijken in één van de vele restaurants en cafés van Zutphen. Voor ieder wat wils!

Advertentie

LEES OOK:

Over de Libelle-vloggers
Onze vloggers zijn bijzonder. Het zijn echte mensen met persoonlijke verhalen. Neem een kijkje in het leven van een dokter, boswachter, mode-expert, tuinier, reisjournalist en visagist en laat je inspireren door hun tips, tricks, avonturen en verhalen.

banner

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron & beeld: Libelle TV    

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien