Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Tijdens de huwelijksnacht hebben zóveel stellen sex

Onder een betoverende bruidsjurk gaat vaak een mooi lingeriesetje schuil en de verwachtingen van de huwelijksnacht zijn hooggespannen. Maar wat komt daar eigenlijk van terecht?

Nou, dat valt een beetje tegen.Uit onderzoek van lingeriemerk Bluebella blijkt dat meer dan de helft van de stellen géén seks heeft tijdens de huwelijksnacht. Voor de studie werden duizend pasgetrouwde koppels ondervraagd en 52 procent daarvan had andere dingen dan seks aan hun hoofd toen ze na een lange dag in bed eindigden.

Advertentie

Moe, dronken of druk
Goed, geen spannende nacht, dus. Maar waarom eigenlijk niet? Te moe, te dronken of onderweg naar de huwelijksreisbestemming. Ook waren er stellen die liever op ‘het perfecte moment’ wilden wachten. De ondervraagde mannen antwoordden dat het er niet van kwam omdat ze te dronken waren of… omdat ze wilden feesten met hun vrienden.

Perfect
Een derde van de ondervraagde stellen deed het de volgende ochtend alsnog en één op de tien in elk geval binnen 48 uur. En het was het wachten waard: de eerste keer seks na de bruiloft werd door 84 procent van de stellen als ‘perfect’ bestempeld en voldeed aan alle verwachtingen.

KIJK OOK: Deze kersverse bruid had tijdens haar huwelijksnacht iets beter te doen dan seks. Met haar bruidsjurk nog aan reanimeerde (en redde) zij een vrouw.


LEES OOK:

Bron: Metro. Beeld: iStock

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien