Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Spoiler alert: Everon Jackson Hooi klapt uit de school over GTST-cliffhanger van vanavond

Ieder seizoen van ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ wordt er enorm uitgepakt met de cliffhanger. Ook dit jaar hebben de schrijvers weer hun best gedaan. Sterker nog, er wordt gesproken over de spannendste cliff ooit!

Everon kwam eerder deze week al in het nieuws toen hij een tipje van de sluier oplichtte, namelijk dat de gehele cast te maken zou hebben met de cliff. Maar nu klapt hij echt uit de school. Everon moest voor de cliffhanger namelijk de hele nacht in het bos liggen. Hij lag te bibberen van de kou, en dat terwijl hij wel een regenpak onder zijn kleding aan had.

Advertentie

Mysterie
Deze mysterieuze foto werd door RTL vrijgegeven. Rik graaft een kuil, maar voor wie? Volgens de programmamakers zullen de gebeurtenissen ingrijpende gevolgen hebben voor iedereen in het stadje Meerdijk. ”Er wordt vanavond wel afgerekend met Bing”, aldus Everon Jackson Hooi. Vanavond om 20.00 begint de bloedstollende aflevering op RTL 4.

Voor wie graaft #Rik een kuil? Lees hier alles over dé #zomercliffhanger van dit seizoen van #GTST 👉 #linkinbio

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

1

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Show. Beeld: Brunopress.

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien