Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Stelling: brood is ongezond

In de wandelgangen hoor je het zo nu en dan weer: brood is ongezond, gluten zijn slecht voor je, dat soort dingen. Zit er een kern van waarheid in deze beweringen, of is het absolute onzin? Hoogleraar voedingsleer Martijn Katan vertelt ons alle ins en outs over de boterham en geeft ook nog eens antwoord op gerelateerde vragen over vitaminen, mineralen en verschillende type broden. Natuurlijk zijn we de mensen op straat ook niet vergeten: wat vinden zij van de stelling “brood is ongezond” en wat eten zij zoal op een dag?

Libelle TV
Libelle TV biedt inspiratie voor elke dag en vooral jouw dag. Bekijk dagelijks gratis de mooiste video’s en Libelle-programma’s die je raken.

Advertentie

LEES OOK:

Bron: Libelle TV. Beeld: iStock

banner

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien