Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Sybrand Buma: “Samenwerken met hem doe ik NOOIT meer”

“Wat een pittige vragen, Ebru… Zo begint ons ontbijt thuis niet hoor”, lacht CDA-lijsttrekker Sybrand Buma als Ebru Umar – nog voor het eerste eitje getikt is – aftrapt met de vraag wat CDA gaat doen voor het land.

Hij pleit voor een maatschappelijke dienstplicht om te zorgen dat mensen weer vertrouwen krijgen in Nederland. “Zodat je tussen je 18e en 25e een periode echt iets voor een ander doet.”

Advertentie

Uitspraken over toekomstige coalities wil Buma niet doen, al geeft hij wel toe dat er partijen zijn met wie hij niet kan of wil regeren. “Ik heb met Geert Wilders samengewerkt. Dat doe ik echt nooit meer. Hij zei toen iets… Nee, zijn wereld is niet de mijne.” Weten welke uitspraak Geert Wilders (PVV) deed tegen Sybrand Buma? Kijk mee naar de video.

Kijk ook mee naar Ebru’s ontbijt met Gert-Jan Segers van de ChristenUnie.

Libelle TV
Libelle TV biedt inspiratie voor elke dag en vooral jouw dag. Bekijk dagelijks gratis de mooiste video’s en Libelle-programma’s die je raken.

LEES OOK:

Bron & beeld: Libelle TV

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien