Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Kersverse ouders maken geweldige timelapse van zwangerschap tweeling

Je zwangerschap op camera vastleggen wordt steeds leuker dankzij handige software. Toen de Franse Adrien en Stephanie ontdekten dat ze een tweeling verwachtten, pakten ze het dan ook groots en creatief aan.

Samen maakten de kersverse ouders een te gekke timelapse, waarin het hele zwangerschapsavontuur aan bod komt. 


Baby’s en de Eiffeltoren
De mère en père filmden de hoogtepunten uit die 9 maanden zwangerschap, met de groeiende buik als stralend middelpunt. Zo zie je verder hoe ze het geslacht van de baby’s onthulden, de babykamer klaarstoomden én het hoogtepunt: de geboorte van de tweeling! En eh, aangezien de creatievelingen in Frankrijk wonen, kon de Eiffeltoren natuurlijk niet ontbreken.
Advertentie

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Little Things. Beeld: KIJK

Lees meer

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien