Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Oeps: ongemakkelijk momentje tussen Trump en de Poolse First Lady

Donald Trump staat bekend om zijn vaak onhandige non-verbale communicatie. And he strikes again: ditmaal met de Poolse First Lady. En daar zijn uiteraard beelden van!

De wereld raakt niet uitgepraat over hoe de Amerikaanse president een ‘blauwtje’ bij haar liep, tijdens zijn eerste bezoek aan Polen.

Handje geven op het podium
Samen met Melania ontmoette Trump donderdag de Poolse president Andrzej Duda en zijn vrouw Agata. Op het podium, waar het Amerikaanse presidentskoppel ceremonieel werd verwelkomd, volgde een handdruk. De presidentsvrouw wilde toch echt eerst Melania een handje geven. En dat leidde tot het ietwat ongemakkelijke moment in bovenstaande video.

Advertentie

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Elle. Beeld: KIJK

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien