Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Waarom de vader van dit zieke jochie een medaille verdient

De 3-jarige Chace is geboren met een zeldzame hartziekte. Daarom moet hij sondevoeding krijgen. Mede dankzij zijn vader, lijkt het jochie daar niet mee te zitten. 

Want naast dat Robert Selby altijd voor zijn zoontje klaarstaat, doet hij nóg iets waanzinnig liefs… Spoel door naar 03:15! 


Ook papa heeft maagsonde
Hoe laat je je kind toch normaal voelen, als hij vaak naar het ziekenhuis moet en met een sonde rondloopt? Nou, papa Robert doet net alsof hij ook een maagsonde heeft. Net als zijn zoon. Hoe dat eruitziet? Check de video maar, van 03:15 tot en met 07:15.
Advertentie

Robert is een papavlogger die zijn dagelijkse leven met kleine Chace filmt. Dít is zijn YouTube-kanaal.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: YouTube. Beeld: KIJK 

Lees meer

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien