Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Vrouw installeert verborgen camera in flat en doet een schokkende ontdekking

Een flat delen met andere personen kan financieel heel aantrekkelijk zijn. Er zitten echter ook de nodige nadelen aan. Een koppel uit Nieuw-Zeeland kan dit beamen: zij plaatsten een verborgen camera om te zien wat hun huisgenoten deden als ze er niet waren.

Toen ze de beelden later terugkeken waren ze diep geschokt.

Advertentie

Lade met ondergoed
Sarah (28) en haar vriend deelden al een aantal maanden een flat met een koppel dat ze hadden gevonden via het internet. Sarah kreeg na een tijdje het vermoeden dat hun huisgenoten door hun spullen gingen. “Ik had het gevoel dat er dingen verplaatst werden in mijn kamer,” aldus Sarah. “Opeens vond ik een lange blonde haar in mijn lade met ondergoed, dezelfde kleur en lengte als die van mijn flatgenoot. Zelf heb ik donker haar, dus van mij kon de haar niet zijn.”

Schoen
Sarah besloot om een schoen achter de deur van de slaapkamer te zetten als ze ’s morgens vertrok. Toen ze ’s avonds thuiskwam, bleek de schoen keer op keer verschoven te zijn. Om er zeker van te zijn dat er inderdaad iemand in hun slaapkamer kwam, besloten Sarah en haar vriend een verborgen camera te installeren.

Schokkende ontdekking
Toen het stel de beelden later terugkeek, kregen ze gelijk: hun huisgenoten snuffelden regelmatig tussen hun spullen. Zo zagen ze dat de vrouw regelmatig de make-upspullen van Sarah gebruikte. Maar wat de man deed was pas écht schokkend: op de beelden was te zien dat hij zijn genitaliën poetste met een van hun tandenborstels.

Nieuwe tandenborstels
“We gingen meteen nieuwe tandenborstels kopen en besloten hen te confronteren”, aldus Sarah. “Ik vroeg de man of hij ons iets moest zeggen, waarop hij ‘nee’ antwoordde. Ik vroeg het nog eens, met hetzelfde resultaat. Daarop toonde ik hem de nieuwe tandenborstels en vroeg waarom ik die dan nodig had. Toen werd hij vuurrood.”

Verhuizen
Sarah liet weten dat ze het stel had gefilmd en dat ontkennen geen zin had. Ook dreigde ze om met de beelden naar de politie en de huurbaas te stappen. De enige verklaring die de man kon geven voor zijn bizarre gedrag was dat hij geobsedeerd was door tandenborstels. Sarah en haar vriend besloten de volgende dag te verhuizen.

LEES OOK:

 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Mirror.co.uk. Beeld: KIJK

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien