Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zo verplaats je bloempotten uit de tuin zónder aarderommel

Mooi die terracotta bloempotten in de tuin. Met een gezellig plantje of bloemetje erin ziet je tuin er meteen een stuk vrolijker uit.

Maar als je die bloempotten naar binnen wil halen heb je een probleem… Onderin de bloempot zit een gat, waar alle aarde doorheen valt. Als dat buiten gebeurt, is dat niet zo’n probleem. Maar binnen in je huiskamer zit je liever niet met die rommel. Met een simpel trucje voorkom je dat!

Advertentie

Ps. Wil je je bloemen of planten water geven? Doe dat dan wél even buiten 😉

Libelle TV
Libelle TV biedt inspiratie voor elke dag en vooral jouw dag. Bekijk dagelijks gratis de mooiste video’s en Libelle-programma’s die je raken.

LEES OOK:

banner

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron & beeld: Libelle TV

 

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien