Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Verpleegkundige wordt verrast door het jongetje wiens leven ze vier jaar geleden redde

De verpleegkundigen op de afdeling neonatologie spelen een belangrijke rol in het leven van baby’s die te vroeg zijn geboren of met een afwijking ter wereld komen. 

Een van die verpleegkundigen is Gwenn. Vier jaar geleden kreeg ze het jongetje Connor onder haar hoede. Connor was nog maar 27 weken oud toen hij ter wereld kwam. Gwenn deed er alles aan om het jongetje ondanks deze moeilijke start alles te geven wat het nodig had. Ze naaide zelfs hoogstpersoonlijk mini-pakjes voor het baby’tje. In de eerste 65 dagen van zijn leventje deed ze er alles aan hem in leven te houden. En met succes.

Advertentie

Vergadering
Connor is inmiddels een hartstikke gezonde jongen van 4. Zijn ouders zijn in de tussentijd niet vergeten wat verpleegkundige Gwenn allemaal voor hen heeft gedaan. Daarom willen ze haar verrassen. Gwenn denkt dat ze naar een vergadering moet, maar dan blijkt dat haar niet een, maar wel twee verrassingen staan te wachten. Huílen.

LEES OOK:

Bron: Little Things. Beeld: KIJK

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien