Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zoet: hondje wandelt iedere dag naar de winkel om snoepjes te kopen

De meeste honden moeten eerst een mooi kunstje tonen voordat ze wat lekkers krijgen van hun baasje. Pituco niet. Dit hondje uit het Braziliaanse Paraí haalt zijn voer lekker zélf in de winkel.

En dat levert aandoenlijke beelden op, waarop hij de zak tussen zijn kaken klemt en het op een lopen zet.

Advertentie

Blaffen om z’n snoep
Bijna iedere dag wandelt Pituco in zijn eentje van zijn thuis naar dierenkliniek Agro Pet om de hoek, waar ook een winkeltje bij zit. “Iedereen kent Pituco”, vertelt een dierenarts van Agro Pet aan The Dodo. “Zijn eten staat altijd al voor hem klaar, dus we hoeven het alleen maar aan hem te geven. Hij blijft blaffen totdat we dat ook doen.”

Ook voor de kat en de vogel
Wat een luxe voor het beestje. Én het scheelt zijn baasjes iedere dag ook een loopje naar de winkel toe. Als de baasjes voer en zaad nodig hebben voor hun kat en vogels, krijgt hond Pituco dat namelijk ook mee. Voor niets komt de zon op, hoor: als Pituco zijn buit heeft binnengehaald, komen zijn baasjes later netjes betalen.

Bekijk ook:

De artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: The Dodo. Beeld: KIJK

De Dag Nadat 25 – Een onbekende mij €2.500 schonk

De dag nadat 25 - Libelle

Premium

Eva (46): “Meteen als ik wakker word, moet ik mezelf knijpen. Heb ik het niet gedroomd? Nee, ik weet het zeker, gisteren belde een mij onbekende man op om te zeggen dat hij me 2500 euro wil schenken!

Met een grote glimlach stap ik uit bed. Als ik onder de douche sta, begint mijn brein meteen te werken: wat ga ik het eerst regelen nu ik mijn droom kan waarmaken? Vanmiddag de huisbaas bellen om te zeggen dat ik het pand wil huren. En natuurlijk moet ik meubels hebben: kas

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien