Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Deze vrouw krulde haar haar met fidgetspinners en het resultaat zal je verbazen

De fidgetspinners zijn dé rage van dit moment. Kinderen spelen ermee in de klas om zich beter te kunnen concentreren, maar bij zo’n grote rage gaan mensen er natuurlijk ook heel andere dingen mee doen.

De Amerikaanse Bunny Meyer maakt video’s op Youtube en besloot om te proberen om haar haar te krullen met de fidgetspinner. Ze bestelde 100 fidgetspinners om daarmee krullen te maken. Of het werkte en of het ook pijnloos is, laat ze zien in de video. Wij verklappen alvast dat het resultaat je zal verbazen.

Advertentie

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Allure.com. Beeld: Kijk.

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien