Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Zo voorkom je dat je aankomt op vakantie

Coach Marian deelt haar beste tips met Elke voor als ze op vakantie gaat. Waar moet ze op letten? Hoe val je af als er elke dag een grandioos toetjesbuffet voor je neus staat? Moet je echt alles afslaan? 

Fijne tips voor wie net als Elke een gezond eetpatroon wil volhouden op vakantie. Het is een kwestie van de juiste keuzes maken, weet coach Marian.

Advertentie

Meedoen met de Libelle Afvalrace? Ontvang elke week een motiverende nieuwsbrief met tips en inspiratie: schrijf je meteen in!  

De Libelle Afvalrace volgt Libellelezeressen Marjanne, Elke en Claudia die samen met hun coaches 6 weken lang ieder een eigen afvalmethode uitproberen. Marjanne lijnt met de Foodsisters, Elke volgt de 80/20-regel en Claudia is aan het Sportvasten. De deelnemers en hun coaches vloggen wekelijks over hun vooruitgang. Meedoen? Meld je aan!

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update!

 

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien