Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Zoons maken ontroerende video voor moeder met alzheimer

Alzheimer is niet alleen vreselijk voor degene met de ziekte zelf, maar ook voor de familie. Deze 2 zoons helpen hun moeder op een prachtige manier.

Het is verschrikkelijk om te zien hoe een dierbaar persoon alles vergeet of jou misschien zelfs niet meer herkent. Mensen met alzheimer kunnen een heel ander persoon worden zonder dat ze het zelf weten. En er is helaas nog geen medicijn of behandeling tegen deze ziekte.

Advertentie

Geld inzamelen
Daar wil de Amerikaanse familie Ryan wat aan doen. Matt en Andrew besloten een ontroerende video voor hun moeder op te nemen, die kortgeleden de diagnose alzheimer kreeg. Ze schrijven simpele boodschappen op kaartjes, maar die woorden hebben een grote impact. Niemand wil iemand in hun omgeving zo hard achteruit zien gaan, daarom willen de broers met de video geld inzamelen voor onderzoek naar alzheimer.

De mooiste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

LEES OOK:

Bron: Littletings.com. Beeld: Kijk.

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien