Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Verschrikkelijk: zoontje Michael Bublé heeft leverkanker

Onlangs werd bekend dat het oudste zoontje van de Canadese zanger Michael Bublé kanker heeft. Vandaag is naar buiten gebracht dat het om leverkanker gaat. Noah (3) zal 4 maanden lang chemotherapie moeten ondergaan.

De zanger en zijn vrouw Luisana hebben al hun werkzaamheden opzij gezet om voor hun zieke zoontje te kunnen zorgen.

Advertentie

Punctie
Volgens Gente Magazine hebben dokters in Los Angeles bevestigd dat het om leverkanker gaat. Na eerste onderzoeken in Buenos Aires, stelden de Amerikaanse artsen de ziekte vast aan de hand van een leverpunctie.

Overlevingskans
Luisana’s zus Daniela laat weten dat kanker een verschrikkelijke ziekte is,  maar dat zij er alle vertrouwen in hebben dat Noah dit zal overwinnen. “Men zegt dat kinderen vaak sterk zijn als het op chemotherapie aankomt en mijn neefje is een vechter,” aldus Daniela. Volgens het blad gaven de artsen aan dat het ventje een overlevingskans van 90% heeft.

LEES OOK:

Bron: Mirror. Beeld: Brunopress, Facebook

 

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien