Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Eettafel of leeftafel?

We waren helemaal weg van deze tafel, maar toch wisten we het niet zeker.  Maar nu we hem in huis hebben weten we zeker dat we de juiste keuze hebben gemaakt.

Jawel, er is weer een nieuwe trend. Ovale en ronde eettafels zijn helemaal hip en de trend van gasten ontvangen aan de eettafel komt ook weer helemaal terug.

Advertentie

De eettafel wordt weer de leeftafel. Vroeger was de eettafel de enige plek waar je in huis kon zitten, vervolgens kregen men een eigen zithoek, de woonkamer en tegenwoordig is het bezoek ontvangen aan de eettafel weer heel normaal. Urenlang kletsen met je beste vriendin of de buurvrouw, terwijl de kinderen aan het knutselen zijn. Of de tafel waar je, nadat je vriendin vertokken is, de administratie uitzoekt en telebankiert achter de laptop om er vervolgens een uur later weer te gaan eten.

Door de vele uurtjes die er weer doorgebracht mogen worden aan de leeftafel zijn de comfortabele stoelen ook een hit. Heerlijke eetkamerstoelen met armleuningen waardoor je urenlang kan en wil blijven zitten.

Die stoelen met armleuningen hebben wij dan niet, maar comfortabel zijn ze wel! En gelukkig maar, want ik vind het heerlijk om urenlang daar te zitten!

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien