Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Eettafel of leeftafel?

We waren helemaal weg van deze tafel, maar toch wisten we het niet zeker.  Maar nu we hem in huis hebben weten we zeker dat we de juiste keuze hebben gemaakt.

Jawel, er is weer een nieuwe trend. Ovale en ronde eettafels zijn helemaal hip en de trend van gasten ontvangen aan de eettafel komt ook weer helemaal terug.

Advertentie

De eettafel wordt weer de leeftafel. Vroeger was de eettafel de enige plek waar je in huis kon zitten, vervolgens kregen men een eigen zithoek, de woonkamer en tegenwoordig is het bezoek ontvangen aan de eettafel weer heel normaal. Urenlang kletsen met je beste vriendin of de buurvrouw, terwijl de kinderen aan het knutselen zijn. Of de tafel waar je, nadat je vriendin vertokken is, de administratie uitzoekt en telebankiert achter de laptop om er vervolgens een uur later weer te gaan eten.

Door de vele uurtjes die er weer doorgebracht mogen worden aan de leeftafel zijn de comfortabele stoelen ook een hit. Heerlijke eetkamerstoelen met armleuningen waardoor je urenlang kan en wil blijven zitten.

Die stoelen met armleuningen hebben wij dan niet, maar comfortabel zijn ze wel! En gelukkig maar, want ik vind het heerlijk om urenlang daar te zitten!

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien