Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

5 snelle energie bespaartips

Het verbruik van energie kan een flinke kostenpost zijn. Met een aantal slimme bespaartips zijn al snel een aantal punten te vinden waar je op flink kunt besparen. Wie wil nou niet een beetje meer geld overhouden?

Libelle geeft hier 5 energie bespaartips welke je meteen kan toepassen:

Advertentie

  1. Vervang alle lampen in huis voor spaarlampen of LED-lampen. De extra kosten voor de wat duurdere lampen heb je zo weer terug verdiend doordat ze minder verbruiken. Je bespaart al snel € 30, – per jaar.
  2. Zet de thermostaat een uur voordat je naar bed gaat alvast een paar graden lager. De kamer is nog warm genoeg maar je stookt niet meer. Hiermee kan je tot wel € 25,- per jaar besparen.
  3. Zet apparaten helemaal uit en laat ze niet in de standby stand staan. Zo voorkom je een hoop ‘sluipverbruik’. Gebruik evt. een standbykiller. Je kunt hier tot wel € 64, per jaar mee besparen
  4. Koop een waterbesparende douchekop en bespaar tot wel € 45,- per jaar.
  5. Bespaar op je energierekening en koop collectief energie in. Je kunt je nu aanmelden voor het Libelle energiecollectief. Wij hebben een collectief contract afgesloten met Budget Energie en kunnen je tot wel € 200,- korting op je energiecontract aanbieden.

Heb jij nog handige bespaartips? Deel ze op ons forum!

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien