On Your Feet! de Musical vanaf €39, klik hier

Spetterende aanbieding: een rondvaart inclusief high tea voor maar € 25! (verlopen)

Het is een leuk dagje uit: een uitgebreide havenrondvaart en een high tea, al varend door de wereldhaven. Fantastisch om iconische gebouwen als Hotel New York en de Erasmusbrug van dichtbij te zien. Ook fijn: de aanbieding is héél voordelig!

Lezersaanbieding

Al meer dan 90 jaar is Rederij Spido een begrip in Rotterdam. De luxe rondvaartvloot vaart het hele jaar door in de wereldhaven. Er zijn 2 unieke arrangementen samengesteld.

Arrangement 1: € 15,- p.p. havenrondvaart met koffie/thee en appeltaart
Tijdens deze rondvaart van 2,5 uur, is van dichtbij de enorme bedrijvigheid van de scheepswerven en de droogdokken te zien. Ook de Rotterdamse skyline, de Euromast en het voormalige cruiseschip SS Rotterdam zijn uitgebreid te bewonderen. En dat terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie en appeltaart. Meteen boeken! Deze rondvaart is elke zaterdag vanaf 21 januari t/m zaterdag 18 maart 2017 te boeken. De afvaart is om 10.30 uur of om 14.30 uur.

Arrangement 2: € 25,- p.p. Havenrondvaart met high tea
Dit high tea-arrangement is speciaal voor Libelle-lezeressen samengesteld. Tijdens deze unieke havenrondvaart van 3 uur geniet je van een heerlijk high teabuffet, terwijl ondertussen de havenactiviteiten in het Botlekgebied en de Rotterdamse skyline tot aan de Brienenoordbrug bewonderd kunnen worden. Meteen boeken! De high tea cruise is elke zondag vanaf 22 januari t/m 26 februari en op woensdag 15 maart 2017. De afvaart is om 14.00 uur.

Deze aanbieding is verlopen.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien