Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dagje Pampus voor maar €12,50!

Het is slechts 3 hectare groot, maar het eiland Pampus bij Amsterdam biedt zo veel leuks en boeiends dat je er met gemak een hele dag doorbrengt. Boek een tocht naar deze groene parel in het IJmeer en ontdek het zelf!

Libelle samen met Pampus

Advertentie

De groene parel in ’t blauwe IJmeer 

Waarom Pampus een must-see is? Het op palen gebouwde, onbewoonde eiland is onderdeel van de Stelling van Amsterdam én staat op de Werelderfgoedlijst. Het biedt voor ieder wat wils, van grote evenementen als SAIL Pampus tot aan intieme etentjes bij Zomerlicht. Of ga wandelen, bijzondere vogels spotten en beleef de Pampus Xperience, ook leuk voor kinderen. Hoor hier het geratel van machines en ervaar via verschillende mediatechnieken hoe het verleden weer tot leven
komt.

Voor maar €12,50 i.p.v. €21,50

  • Boottocht
  • Entree
  • Foto-expositie
  • Pampus Xperience
  • Speurtocht
  • Pampus-gebakje

Bestel hier tickets

Extra informatie en voorwaarden
Check vóór bezoek de openingsdagen en de tijden van de veerdienst Muiden op pampus.nl. Na aanschaf van het ticket dient een bezoek vooraf gereserveerd te worden via de website Pampus.nl. Indien er plaats is kan er gratis deelgenomen worden aan een rondleiding door het fort. De entreetickets zijn geldig t/m 29 oktober 2017, op basis van beschikbaarheid. Meedoen kan zolang de voorraadstrekt. De prijs is exclusief € 0,70 boekingskosten per kaartje. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen en niet inwisselbaar voor contant geld. Restitutie is niet mogelijk.

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien