Dagje wellness: van 33,50 voor 12,95 >

Geweldige aanbieding: 3 dagen naar Drenthe voor € 89 p.p.

Er een paar dagen tussenuit naar een mooie, groene omgeving? Boek een arrangement in een uniek landschap in De Drentsche Aa. Nu extra voordelig!

Lezersaanbieding

Midden in de bossen en heidevelden van natuurgebied De Drentsche Aa vind je Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen. Doordat men hier in het verleden de beek haar eigen gang heeft laten gaan, is er een uniek landschap ontstaan. Het typische Drentse esdorpenlandschap met haar Saksische boerderijen en de hooi- en weilanden in het lager gelegen beekdal zijn goed bewaard gebleven. Ben je meer een stadsmens? Bezoek dan de steden Assen of Groningen, waar je onder andere uitgebreid kunt winkelen. Ook voor de cultuurliefhebbers is hier veel te doen: Groningen sloot zich in de 14e eeuw aan bij het Hanzeverbond, waarvan de geschiedenis nog duidelijk merkbaar is. Het zullen een paar verrassende dagen worden!

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen ****
Vanuit het 4-sterrenhotel maak je eindeloze fiets- en wandeltochten door de prachtige omgeving en na een drukke dag in de natuur kom je volledig tot rust in het hotel. In het Live Cooking-restaurant met open keuken geniet je van culinaire hoogstandjes, die de chef-kok speciaal voor jou bereidt. Het hotel beschikt over een gezellige bar met open haard en een biljarttafel. In de ontspan je optimaal, of neem een verfrissende duik in het verwarmde binnenzwembad. Het zal je aan niets ontbreken!

Arrangement

  • Ontvangst met koffie of thee
  • 2 x overnachting
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x Live Cooking diner op de dag van aankomst
  • Informatiepakketje van de omgeving
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren

Prijs en periode
€ 89,- p.p. (t/m juni)
€ 99,- p.p (in juli en augustus)

Dit arrangement is geldig t/m aankomst op 31-08-2017 (m.u.v. feestdagen en evenementen) o.b.v. verblijf van twee personen op een standaard tweepersoonskamer. De prijs is exclusief tax and handling fee (€2 p.p.p.n.) en weekendtoeslag (€5 p.p.p.n.).

 

Meer informatie of reserveren? Ga naar www.hoteldezeegserduinen.nl/libelle
of bel 0592 – 530 099

 

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien