Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Afslanken? Ga lekker gamen!

Wil je een paar kilo’s kwijt, maar heb je ’s avonds niet meer de puf voor de sportschool? Blijf lekker binnen en gooi je spieren los met de Wii U, de nieuwste Nintendo-creatie. Ook leuk als je gewoon een spelletje wilt spelen, maar niet wéér die doos Monopoly tevoorschijn wilt halen. 

Of je hebt een drukke dag achter de rug. Je bent alleen thuis, je kinderen liggen al op bed en je hebt zin om nog even te ontspannen. De Wii U, de opvolger van de Wii, biedt ook dan uitkomst. De Wii U heeft HD-beeld en is in het bezit van een GamePad controller met touchscreen, die nieuwe mogelijkheden biedt. Zo kunnen er details naar het touchscreen van de GamePad worden gestreamd en kun je met sommige games verder spelen op het scherm van de GamePad terwijl iemand anders TV kijkt. En, heel handig: alle spellen voor de Wii zijn ook te spelen op de Wii U, maar natuurlijk zijn er ook veel exclusieve Wii U-games verkrijgbaar, zoals Wii Party U, Wii Karaoke U, Super Mario 3D World, LEGO City Undercover en Wii Sports Club.

Advertentie

Testen maar!

Vier testers zullen de komende weken flink gebruik maken van de Wii U en hun ervaringen, hier op Libelle, delen. Ze spelen de games Wii Party U, Wii Fit U, Wii Karaoke U en Wii Sports Club en gaan testen of je met de Wii U inderdaad een gezellig avondje kunt beleven – en of die hardnekkige feestdagenkilootjes er met behulp van bijvoorbeeld Wii Fit U af te trainen zijn.

Voorstelrondje

Esther, Erika, Astrid en Bonnie zijn de gelukkigen die de komende weken erop los mogen Wii U’en. Zij zullen verschillende game-uitdagingen aangaan en deze delen op vrouwonline. We stellen de dames even kort aan jullie voor.

Astrid (blogger voor volgensmama) woont samen met haar vriend, heeft een dochter en is momenteel in verwachting.
“Ik ben geen rasechte gamer. Als puber was ik wel verslaafd aan mijn Nintendo, maar nu game ik nauwelijks meer, op wat eenvoudige telefoonspelletjes na. Ik verheug me vooral om Wii Karaoke U te spelen. Dat lijkt me wel wat voor een leuke vriendinnenavond. En mijn vriend sleep ik wel mee voor een Wii Fit U-sessie.”

Esther (blogt op esthervuijsters.nl) gaat de games uitproberen met onder meer haar twee dochters (8 en 10).
“Ik game eigenlijk nooit, dus ik vind het wel spannend. Mijn dochters zijn in elk geval helemaal in de gloria, die hebben er wel zin in! Ik zelf ben wel benieuwd of de Wii Fit U kan helpen om in shape te komen, ik ben namelijk geen groot fan van de sportschool. En ik denk dat de Wii Party U erg leuk kan zijn voor een avondje met vrienden.”

Erika (blogt op pickyourlook.nl) heeft een zoon van 8 en gaat samen met hem de Wii U uittesten.
“Ik heb weleens met de Wii en de Nintendo DS gespeeld, maar verder game ik weinig. De spellen waar ik erg benieuwd naar ben, zijn de Wii Party U en Wii Karaoke U. Mijn zoon is binnenkort jarig, dus misschien kunnen we wel een kinderfeestje eromheen bouwen! En ik houd erg van zingen, dus een potje karaoke vind ik altijd leuk.”

Bonnie (zie ook onehandinmypocket.nl) heeft een dochter van 11 en gaat samen met haar en een vriendin kijken hoe de Wii U  bevalt.
“Als kind speelde ik wel veel games, ik was verslingerd aan mijn Commodore. Nu game ik nauwelijks meer. Ik zie er vooral naar uit om de Wii Fit U uit te proberen. Ik kamp namelijk met wat hardloopblessures en wil graag wat fitter worden en mijn spieren trainen. Met mijn dochter, een vriendin en haar dochter gaan we een feestje vieren met Wii Party U.”

[customfield]meetpixel[/customfield]

Leona Philippo spreekt voor één keer over haar geaardheid: “Als bij donderslag wist ik: het komt door háár” 

Leona

LHBTI... Dit zijn geen letters, maar dit gaat over mensen. En over houden van wie we willen. Daarom vertelt de biseksuele Leona Philippo haar verhaal. “Hoe meer openheid ik geef, hoe dichter bij we bij acceptatie komen.”

Leona Philippo (41) is singer-songwriter, actrice en motivational speaker. Met haar ex-vrouw kreeg ze Manuel (9). Zoon Tymon (2) kreeg ze alleen. Voor één keer spreekt ze publiekelijk over haar geaardheid.

“Ik ben helemaal niet bezig met mijn geaardheid, nooit geweest ook. Als er in interviews naar wordt gevraagd, ga ik er zelfs liever n

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien