Amsterdam Light Festival met korting >

Bel & Win: Hippe houten tafel

Bel & Win: Hippe houten tafel t.w.v. €2199,-

Lekker eten, huiswerk maken of de krant lezen aan deze fijne grote tafel. De ‘Fjord’ van Houtmerk is met recht een leeftafel te noemen.

We zien het steeds vaker terug in moderne ontwerpen, schuine poten die taps toelopen. Geïnspireerd op de meubels in de sixties. Deze prachtige eettafel past helemaal in een hip interieur. Leuk om te combineren met nieuwe of vintage designstoeltjes. Doordat het ontwerp robuust maar niet massief is, komt de tafel ook mooi tot zijn recht in kleinere ruimtes. De afgeronde hoeken zorgen voor een zachte uitstraling. Tafel ‘Fjord’ meet 240×100 cm.

Meer informatie: www.houtmerk.nl/actie

Meedoen?

Bel vóór vrijdag 24 oktober 2014 naar 0909 505 03 81 (€ 0,80/min). Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort dan direct of je hebt gewonnen. De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk bericht. Prijzen worden verzonden via de post of een koerier, wij zullen nooit bellen om een afspraak te maken om de prijs persoonlijk langs te brengen. Helaas is deelname vanuit het buitenland niet mogelijk. Meer informatie over de spelvoorwaarden staat op klantenservice.sanoma.nl.

Als je meedoet, steun je Natuurmonumenten

Want de meerwaarde van deze actie komt ten goede aan Natuurmonumenten. Natuurmonumenten zorgt ervoor dat iedereen kan blijven genieten van de unieke Nederlandse natuur.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien