Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Bloemen in overvloed: plantenmarkt in Utrecht

Kan je niet wachten om de lente in huis te halen? Bezoek dan eens de bloemen- en plantenmarkt in Utrecht en laat je overspoelen met geur en kleur!

Haal je neus op aan alle heerlijk ruikende lentebloeiers en bloembollen in alle vormen en maten. Neem een grote mand mee want je verlaat de markt gegarandeerd met een aantal grote bossen bloemen. En dat allemaal voor een klein prijsje. De snelste manier om je huis, balkon of tuin om te toveren tot een paradijsje!

Advertentie

De bloemen- en plantenmarkt op het Janskerkhof is iedere zaterdag te bezoeken tussen 07:00 en 17:00 uur. Onverzadigbaar? Op de sfeervolle Oude Gracht staan op zaterdag tussen 08:00 en 17:00 uur nog eens twaalf kramen vol bossen bloemen voor je op een rij.

 

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien