Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Brocante winkeltjes in Utrecht

Jansje en zo

Een dagje shoppen combineer je gemakkelijk met een bezoekje aan Jansje en zo. Deze sfeervolle winkel ligt in het centrum van Utrecht. Twee schoonzussen deelden al jaren dezelfde passie en besloten samen een winkeltje te beginnen in brocante meubels, woonaccessoires en cadeauartikelen. In het winkeltje vind je vooral spulletjes van PTMD, Meander, Clayre & Eef, Lisbeth Dahl en Zandbergen decoraties ‘Baroque’. Op de website kun je alvast een kijkje nemen in het brede assortiment. De dames verkopen ook veel servies!

Advertentie

Old Harry’s

Old Harry’s is een gezellig winkeltje met antieke en brocante kasten, tafels, stoelen, klokken, lampen, spiegels, servies en glaswerk. Het winkeltje is gevestigd in Driebergen en is alleen op zondag en maandag gesloten. Wil je weten wat Old Harry’s precies in de aanbieding heeft? Op de website vind je veel informatie. Daarnaast kun je ook altijd even bellen. Hebben ze niet wat je zoekt? Bij Old Harry’s proberen ze het voor je te vinden!

Juffrouw Jansen Brocante

In Westbroek vind je een prachtige stal vol brocante spulletjes. De stal heet Juffrouw Jansen Brocante en is een unieke en sfeervolle brocanterie. Alle meubels hebben hun eigen verhaal en verleden. Wil je de stal bezoeken? Kijk even op de website voor de actuele openingsdagen. Ook op afspraak kun je terecht bij Juffrouw Jansen Brocante. Elke week zijn er weer nieuwe spulletjes.

Het Smidshuis

Het Smidshuis vind je in Veenendaal. De winkel staat boordevol brocante, landelijk antiek en woonaccessoires. Ben je op zoek naar een authentiek kastje? Of naar leuk servies? Bij het Smidshuis ben je aan het goede adres. Breng snel een bezoekje en kijk voor meer informatie en openingstijden hier.

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien