Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Culinair tafelen in Zwolle

Voor het scoren van lekkere hapjes hebt u dit jaar de keus uit ruim 30 restaurants. Extra aandacht gaat er naar de vele streekproducten en –gerechten die Zwolle en omgeving rijk zijn. Loop bijvoorbeeld eens langs ‘t standje van het restaurant Bistro de Zoete Inval, Os en Peper of Grand Café Tapas Bar. Naast de deelnemende restaurants, is er live muziek, horeca gerelateerde workshops en demonstraties. Bekijk de video voor een sfeerimpressie.

Het ontstaan van Culinair Zwolle
Ton Kolman, voorzitter Zwolle Culinair vertelt;“ Ooit wilden wij een soort van preuvenement (Maastricht) naar Zwolle halen. Ik ben er nooit geweest maar heb wel gehoord dat daar met plastic eetgerei gewerkt wordt. Dat is niet wat wij willen. Zeventien jaar geleden is dit Zwolse feestje onder de naam Proefdagen gestart met mosterdsoep, broodje zalm en koffie met gebak. Inmiddels zijn wij op Deltion aangekomen.” Voor Deltion-leerlingen (Horeca, Luchtvaartdienstverlening, Creatief en Orde & Veiligheid) is Zwolle Culinair een unieke kans om ervaring op te doen in de praktijk. Zo hebben zij voorafgaand aan het evenement contact gehad met de ondernemers. Tijdens Zwolle Culinair helpen veel leerlingen van het Deltion bij de stands en runnen het centrale plein helemaal zelf.

Advertentie

Zwolle Culinair is al jaren een geliefd evenement waar duizenden bezoekers op af komen. Het Deltion College is een locatie met veel sfeer.

Proefpas is betaalwijze
De ProefPas is een RFID pas, dat is net zoiets als de OV- chipkaart. Met deze ProefPas kunt u bij alle restaurants van Culinair Zwolle betalen. Handig, snel en veilig. De kaart is eenvoudig op te waarderen bij één van de de kassa’s. De ProefPas kost eenmalig 1 euro. Bewaar uw pas goed, want deze is ook het volgende jaar nog gewoon te gebruiken. De gerechtjes kosten tussen de €3 en €9 en de toegang van Culinair Zwolle is gratis.

Zwolle Culinair 2010 is geopend op:
– vrijdag 29 oktober van 19.00 – 23.00 uur
– zaterdag 30 oktober van 14.00 – 23.00 uur
– zondag 31 oktober van 14.00 – 23.00 uur.

Adres
Nieuwe campus van het Deltion College
Mozartlaan 15
8031 AA Zwolle

dagjesuit

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien