Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

De leukste én gratis oranje gadgets!

EK gadgets in 2012
De AH heeft al veel leuke acties gehad. Zo hadden we in 2006 de Wuppies, in 2008 de Welpies en in 2010 hielpen de Beesies ons naar de finale! Ook dit jaar hebben veel supermarkten en andere winkels weer veel leuke oranje acties. Hieronder een selectie!

C1000: Geluksvogeltjes
Bij C1000 krijg je bij iedere €15,- aan boodschappen, een gratis Geluksvogeltje. Op zaterdag 2, zaterdag 9 en zaterdag 16 juni krijg je bij een besteding van minimaal €50,- aan boodschappen zelfs een GiGa Geluksvogel. Bij bepaalde producten ontvang je ook speciale spelersvogeltjes!

Advertentie

Coop: Oranje Buddie
Bij Coop krijg je dit jaar bij elke €20,- aan boodschappen een Oranje Buddie. Van elk deelnemend land is een buddie gemaakt!

Etos: Oranje Clips
Kon je twee jaar geleden bij Etos nog sparen voor leuke oranje armbandjes. Dit jaar zijn er Oranje Clips. Er zijn vijf verschillende, scoor ze allemaal!

AH: voetbalplaatjes
Bij Albert Heijn dit jaar geen leuke Wuppies, Beesies of Welpies. De supermarktketen gaat dit jaar voor voetbalplaatjes. Daarnaast wordt er op Facebook een actie georganiseerd waarbij de mannen en vrouwen het tegen elkaar opnemen in het voorspellen van wedstrijden.

Spar: spelersbussen
Bij de Spar kun je sparen voor 16 verschillende Spelersbussen. Bij speciale actieartikelen ontvang je de gratis Spelersbussen. Je kunt de verzameling bussen parkeren rondom het speciale EK-stadion dat je voor €2,49 bij de Spar kunt kopen.

Vomar: Shirtjes en Vaantjes
Bij de Vomar kan tot en met 30 juni gespaard worden voor Shirtjes & Vaantjes van alle deelnemende landen. Bij elke €15,- aan boodschappen ontvang je een zakje met een Shirtje of Vaantje.

Plus: EK Juichbandjes
Bij elke €15,- aan boodschappen krijg je een vrolijk Juichbandje. In totaal zijn er 32 verschillende bandjes: 16 Hollandse en 16 van alle andere EK voetballanden. Bij elkaar vormen de Juichbandjes het woord Holland.

 

Zo ziet deze week (18 t/m 24 februari) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien