Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

De mooiste pakjes!

In dit boekje met 18 verschillende inpaktips wordt aan de hand van foto’s en werkbeschrijvingen stap voor stap uitgelegd hoe je van de verpakking alleen al een cadeau maakt.

Naast basistechnieken voor het inpakken van rechte, ronde en bijzondere vormen met cadeaupapier of folie wordt uitgebreid ingegaan op het versieren van cadeauverpakkingen. Je leert decoraties maken van papier en lint en krijgt handige tips voor het maken van luxe strikken. Ook wordt ingegaan op het verwerken van kant-en-klare decoraties.

Advertentie

Daarnaast bevat het boekje extra tips om je cadeau een andere uitstraling te geven. En het vertelt je alles over de verschillende hulpmiddelen bij het inpakken. Meer informatie over het boek vindt u bij de inpakshop.nl.

Creatief inpakken is (g)een kunst
ISBN: 9789081652919, Prijs: €12,50

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien