Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

De mooiste pakjes!

In dit boekje met 18 verschillende inpaktips wordt aan de hand van foto’s en werkbeschrijvingen stap voor stap uitgelegd hoe je van de verpakking alleen al een cadeau maakt.

Naast basistechnieken voor het inpakken van rechte, ronde en bijzondere vormen met cadeaupapier of folie wordt uitgebreid ingegaan op het versieren van cadeauverpakkingen. Je leert decoraties maken van papier en lint en krijgt handige tips voor het maken van luxe strikken. Ook wordt ingegaan op het verwerken van kant-en-klare decoraties.

Advertentie

Daarnaast bevat het boekje extra tips om je cadeau een andere uitstraling te geven. En het vertelt je alles over de verschillende hulpmiddelen bij het inpakken. Meer informatie over het boek vindt u bij de inpakshop.nl.

Creatief inpakken is (g)een kunst
ISBN: 9789081652919, Prijs: €12,50

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien