Anastasia nu met € 15,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

De weekendjes-weg-gids

Neem uw man, vriendin, zus of broer, schoondochter of moeder mee voor een gezellig weekendje uit. Maar dan is de vraag… waarheen? Laat u inspireren door de leukste adresjes, steden en gebieden die Libelle alvast voor u verzamelde en droom weg bij de gedachte aan grote winkels, zon en prachtige natuurgebieden. Op Libelle.nl vindt u een voorproefje van de leukste tips!

Lees de complete weekendjes-weg-gids in Libelle 14 op pagina.

Advertentie

 Maastricht Maastricht
Toch in eigen land, maar met buitenlandse allure. Het mooie Maastricht, aan de oevers van de Maas, is de gedroomde locatie voor een weekendje (helemaal) weg. Geniet van een overheerlijke chocolademelk op het Onze Lieve Vrouweplein of bezoek het museumcafé.
 Relax! Relax!
Weg werk, weg kinderen, weg huishouden… Welkom fijne gezichts- en lichaamsbehandelingen, heerlijk eten en luxe overnachting. Dit Libelle-arrangement staat gelijk aan op-en-top genieten!
 Friesland Friesland
Wie zegt dat de Friezen stug zijn? Of het landschap saai? Die moet nodig eens naar het noorden! Wij zijn al verliefd. Ga het water op om te varen op het Lauwersmeer richting Dokkum of neem de tijd voor een geurig kopje thee in De Theefabriek of bij Theetuin De Heale Moanne.
 Athene Athene
Oeroude ruïnes, een gastvrije bevolking en fantastisch weer. Geniet van de Griekse geschiedenis en bezoek de indrukwekkende torens, tempels, kerken, musea en stadions of nuttig een overheerijke Griekse maaltijd in een plaatselijk taverne.
 Florence Florence
Klassieke kathedralen, karakteristieke ‘trattoria’s’ en eindeloos mooie stadswandelingen. Ga opzoek naar de lekkerste restaurants of geniet van een zonnetje op één van de gezellige terrasjes. Kortom, bezoek romantisch en sfeervol Florence!
Valencia Valencia
Frisse citrusbomen, uiteenlopende architectuur en verrukkelijke ‘paella Valenciana’. Hebt u al eens een sinaasappelplantage bezocht? Valencia wordt ook wel de stad van de honderd klokkentorens genoemd. Ontdek zonnig Valencia, de Stad van de Kunst en Wetenschap. Een aanrader voor cultuurliefhebbers.  
Hotels Hotelletjes
Slapen op een graanzolder of in een houten tuinhuisje. Op eigen bodem huizen de meest bijzondere (en luxe!) logeeradresjes. U hoeft dus niet ver van huis om een gezellig weekend of nachtje buiten de deur te plannen. Laat u inspireren en boek één van deze leuke logeeradresjes.

Meer reizen Meer uit het blad

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien