Anastasia nu met € 15,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Dierendagactie: win een maand gratis voeding en/of snacks voor je huisdier!

Libelle samen met Vitakraft

Heb jij een kat, hond of ander huisdier? Dan weet je als geen ander dat hij of zij een belangrijk deel van het gezin is. En net als dat je je huisgenoten af en toe verwent, verdient je huisdier ook weleens wat lekkers.

Advertentie

Zeker met Dierendag wil je je trouwe viervoeter en gevleugelde vriendjes natuurlijk extra in de watten leggen. Het liefst met lekkere en verantwoorde voeding en snacks. Met Vitakraft kan dat. En het leuke is: je maakt nu kans op een maand lang gratis voeding en/of snacks voor je huisdier.

Verantwoorde snacks
Wat je daarvoor moet doen? Ren naar de winkel en ga op zoek naar een Vitakraft-product met een actiesticker. Hierop staat een unieke code die je invult op Vitakraft.nl/dierendag. Wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar van bijvoorbeeld de nieuwe voedingslijn Poesie (de beste en lekkerste ingrediënten voor je kat), Emotion (optimale voeding voor je knaagdier), Kräcker (verantwoorde snack die je vogel actief houdt) of de Beef Sticks en Treaties Bits (heerlijke snacks voor je hond).

Vanaf 10 oktober worden de gelukkige winnaars bekendgemaakt via de site www.vitakraft.nl of Facebookpagina van Vitakraft.

Vitakraft_Markendach_2014_4C

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien